oswietleniem wnetrza zawiaduje modul komfortu. mozna przesledzisc schemat od lampki do modulu albo za pomoca miernika sprawdzic ktory to pin we wtyczkach modulu, zeby ni robic popeliny w stylu "pociagnij druta z lampki do gdzies tam ..."
Tak sa sruby zabezpieczajace i mozesz zalozyc nawet 5 roznych na kazde kolo
Kazda moze miec inny wzor. Fabrycznie kazda Skoda z alu ma taki patent zalozony. Sruby zabezpieczajace sa rozne od chinskich po markowe produkty. Zazwyczaj cena powiazana jest z jakoscia.
Trzeba poszukac. Wyciagniety jest nawet chyba dzis, albo wczoraj.
Nie słyszałem o tym aby komuś koła ukradli (kiedys tzn. jakieś 15 lat temu i owszem ale nie teraz).
Mojemu znajomemu zawineli 4 kola z Golfa IV pod domem jednorodzinnym, gdzie auto stalo w pewnej odleglosci od drogi. Fakt, ze okolica raczej spokojna, wiec mieli czas, ale latarnia byla obok. Finalnie auto zostalo na ceglach z pogniecionymi progami.
W bagazniku w tym styropianie powinno byc.
Mojemu znajomemu zawineli 4 kola z Golfa IV pod domem jednorodzinnym, gdzie auto stalo w pewnej odleglosci od drogi. Fakt, ze okolica raczej spokojna, wiec mieli czas, ale latarnia byla obok. Finalnie auto zostalo na ceglach z pogniecionymi progami.
Wrocław i jazda po ciężkim terenie potrafią wykrzywiać stalowe felgi to co było by z aluminiowymi? Wole nie sprawdzać
Komentarz